QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконком затвердив тарифи на платні послуги та списки громадян, які потребують поліпшення житлових умов

27 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Відпочатку присутні розглянули та затвердили низку питань, які стосувалися захисту прав дітей, їх опіки та піклування.
Наступним рішенням члени виконкому запропонували міській раді списати з балансового обліку ЗДО № 16 будівлю складського типу у зв’язку з її стовідсотковою зношеністю і надали декілька дозволів на дарування приватного житла.
Перейшовши до розгляду економічних питань, присутні погодили підприємцям з 1 червня по 30 вересня поточного року торгівлю напоями (крім алкогольних) та продуктами харчування на комунальному пляжі розрізу «Байдаківський».
Також були затверджені тарифи на ринкові послуги КП «Олександрійський центральний ринок», основні позиції яких залишилися незмінними, та зобов’язано підприємство у найближчому часі звільнити пл. Соборну від торгових кіосків. Окрім того, скоординовано розміщення святкової торгівлі та атракціонів на День міста.
У ході засідання виконком своїм рішення погодив управлінню Олександрійської єпархії проведення мирного зібрання – хресного ходу, яке заплановане на 7 червня з 10.00. Його маршрут розпочинається від Свято-Покровського монастиря, що розташований по вул. Кременчуцькій, і завершується у с. Світлопіль. Загальна протяжність маршруту 36 км.
Далі виконком затвердив контрольний список працівників 2 державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України в Кіровоградській області, які перебувають на квартирному обліку за місцем роботи. Наступним рішенням поставлено на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, за місцем проживання.
Виконавчий комітет міської ради вирішив виділити з міського матеріального запасу паливно-мастильні матеріали, які отримає КП «Чисте місто» для виконання робіт по ліквідації наслідків пожежі на міському сміттєзвалищі.
У ході засідання присутні запропонували міській раді передати в комунальну власність Пантаївської територіальної громади автомобільні дороги загального користування місцевого значення. Мова йде про такі вулиці Пантаївки, як Леніна, Магістральна та Робоча.
Із метою встановлення економічно обґрунтованих тарифів на платні медичні послуги виконком затвердив перелік таких послуг, які надає Олександрійська центральна районна лікарня та встановив розміри їх оплати для громадян, які звертаються без направлення лікаря.
Наприкінці засідання члени виконавчого комітету затвердили заходи з відзначення 275-ї річниця Дня міста та їх кошторис, а також не оминули увагою питання приватизації й оренди землі та майна, ухваливши ряд відповідних рішень.