QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виставка-показ з усієї України в самому розпалі

23 квітня в ПК «Світлопільський» проходить виставка-показ «Освітній вимір: нові можливості сучасної громади». До уваги відвідувачів представлені останні новації в сфері освіти та інклюзивного навчання: шкільні меблі, інтерактивні дошки, сенсорні кімнати, обладнання для предметів фізики, хімії, біології тощо.
На відкриття завітали перший заступник міського голови Юрій Гугленко, секретар міської ради Вікторія Косяк, заступники міського голови Ірина Чемерис та Юрій Шклярук, голови районної ради та районної державної адміністрації, голови територіальних громад та інші поважні гості.
Виступаючи перед присутніми, Ірина Чемерис зазначила, що мета даної виставки – зробити в Олександрії якісну освіту для дітей. «Зрозуміло, що нова українська школа – це нові програми та підходи, але без обладнання і меблів організувати якісний навчально-виховний процес неможливо» – прокоментувала проведення виставки заступник міського голови. Тому Олександрійська міська рада і виступає ініціатором та організатором даного заходу.
Загалом, в масштабній виставці участь взяли 12 виробників-постачальників, серед яких підприємства та фірми з Олександрії, Києва, Кропивницького, Львова, Харкова, Козина, Конотопу та Світловодська.
Учасники, які виявили бажання приїхати до Олександрії і презентувати свою продукцію, розробляли стенди та павільйони із меблями-трансформерами, шкільним та ігровим обладнанням виключно для олександрійської громади.
Найбільшу зацікавленість у представленій продукції мали керівники усіх закладів освіти, яким виставка дає можливість напряму поспілкуватися з виробником і обговорити різні варіанти співпраці.
Робота показу «Освітній вимір» триватиме цілий день, однак з метою дотримання протиепідеміологічних вимог, відвідувачів приймають лише кожну годину організованими групами. Адже за попередніми підрахунками на виставці має побувати більше 140 осіб: представників громад Олександрійського та Кіровоградського районів.

Більше фото на сторінці Олександрійської міської ради:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.171485071512795/171484701512832/