QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Юрій Гугленко провів прийом громадян з особистих питань

23 березня перший заступник міського голови Юрій Гугленко провів прийом громадян з особистих питань. На зустріч також були запрошені керівники підвідомчих управлінь та підприємств. У переважній більшості теми, із якими зверталися містяни до першого заступника, стосувалися побутової сфери, доцільності підняття тарифів на комунальні послуги, теплопостачання, пільгові перевезення, повернення електропотягу «Олександрія-Помічна», контроль за дозволами на автономне опалення тощо.
Коментуючи усе вищезазначене, Юрій Гугленко підкреслив: «Усі звернення громадян вивчаються й відпрацьовуються варіанти їх позитивного розв’язання».
Із проханням вплинути на державну політику тарифів олександрійці звернулися до заступника не лише як до посадовця місцевого рівня, але і як до депутата обласної ради. Юрій Гугленко пояснив присутнім, що в цьому напрямку вже ведеться робота: на рівні області створена спеціальна комісія, яка перевіряє економічну діяльність ОКВП «Дніпро-Кіровоград» і доцільність підняття цін за водопостачання/водовідведення. Завдяки зусиллям міського голови Сергія Кузьменка і його команди зрушила з місця і проблема фінансування Європейським інвестиційним банком проєкту модернізації теплових мереж міста й застарілого обладнання КП «Теплокомуненерго». Окрім того, як тільки закінчиться опалювальний сезон буде розглянуто й узгоджено питання політики міської ради щодо дозволів на встановлення індивідуального опалення для населення.
Також на прохання містян Юрій Гугленко доручив начальнику управління економіки поновити висвітлення інформації про відстані та вартість проїзду в приміському та міському автобусному транспорті загального користування в місцевих друкованих ЗМІ, а не лише на сайті bus.com.ua.