QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Заходи, що заплановані у рамках святкування Дня Конституції

На засіданні виконавчого комітету, яке пройшло 16 червня, присутні розглянули та ухвалили план заходів з нагоди 25-ї річниці Конституції України.
У рамках відзначення державного свята проведення різних розважально-виховних програм розпочнеться вже цього тижня. У загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах пройдуть флешмоби, челенджі, тематичні ігри, конкурси малюнків на асфальті, інтегративні заняття. Комунальні підприємства візьмуть на себе благоустрій територій, пам’ятних знаків і місць поховання бійців АТО/ООС, а також встановлення святкової атрибутики на центральних вулицях міста.
25 червня о 9.00 на площі біля міської ради за ініціативи молодіжного парламенту та за участю керівництва міста пройде флешмоб «Карта України», де всі учасники за допомогою пазлів будуть викладати карту нашої країни і розмальовувати її характерними для даних регіонів малюнками.
Цього ж дня о 10.00 в ПК «Олександрійський театр» відбудеться урочисто-концертна програма до 25-ї річниці з Дня проголошення Конституції України з нагородженнями, творчими номерами та театральними постановками, які готують аматорські колективи Олександрії.
28 червня, безпосередньо у День Конституції, на площі Соборній о 18.00 розпочнеться концертна програма МПІА «Мелодія», одразу по її завершенню о 19.00 пройде концерт «Україна єдина, Україна – це ми» за участю олександрійських творчих гуртів.
Протягом 26-28 червня бібліотеки нашої територіальної громади, музейний центр, будинки дитячої та юнацької творчості, будинки культури сел. Олександрійське, сіл Піщаний Брід, Пустельникове та Головківка також проведуть для жителів своїх округів святкові концерти, уроки державності, онлайн-презентації, книжково-ілюстративні виставки тощо.