QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Заступник міського голови Юрій Шклярук привітав підприємців

Традиційно, в першу неділю вересня, відзначатиметься День підприємця.
Напередодні свята, 3 вересня, у малій залі міської ради профільний заступник міського голови Юрій Шклярук привітав підприємців з професійним святом.
Звертаючись до присутніх, він зазначив, що підприємці – це 3680 ФОПів та 481 мале підприємство. В структурі власних надходжень бюджету громади – це більше 50ти млн грн єдиного податку. Податок на доходи фізичних осіб займає перше місце в структурі надходжень до міського бюджету.
Юрій Шклярук підкреслив: «З кожним роком кількість нових зареєстрованих підприємців тільки зростає, не дивлячись на негативний вплив пандемії коронавірусу, світової економічної кризи – вас стає тільки більше, таке відчуття, що вас мабуть не зупинить і сама потужна радіація, такі приклади теж є, коли після катастрофи на ЧАЕС, винахідливі “чорні” підприємці вирізали металобрухт і заробляли ті брудні від радіації гроші».
«Я радий від того, що ми можемо пишатись вами, бо ви справжні, чесні, віддані своїй праці і рідному місту.
Коли міська влада розбудовує об’єкти соціальної інфраструктури – чи то нове будівництво скверів, зон відпочинку, ремонтує заклади охорони здоров’я, культури, освіти, будує дороги – ми створюємо передумови для розвитку існуючого бізнесу або започаткування нового, а це в свою чергу фундамент для створення робочих місць і додаткових надходжень до міського, обласного і держаного бюджету.
Сплата податків в повному обсязі, детінізація бізнесу – це головна складова розвитку успішної громади. Кожне перевиконання бюджету свідчить про те, що ми не стоїмо на місці і ми йдемо вірним шляхом.
Ми поважаємо вашу працю, ми вдячні вам за той вагомий внесок для розвитку нашої громади, за створення нових робочих місць, за впровадження нових технологій і залучення інвестицій. Вкладаючи кошти в розвиток власної справи або підприємства, ви створюєте більш якісне конкурентне середовище.
Міська влада зі свого боку залучає додаткові величезні кошти з обласного і державного бюджету, заради того, аби нам всім тут жилося комфортніше.
І на останок перед привітанням, хочу сказати головне: підприємці – це наша армія – без вас ми станемо беззахисні; це наші будівельники – без вас ми нічого не побудуємо; це наші вчителі – без вас ми не зможемо надавати якісну освіту; це лікарі – без вас ми не зможемо лікувати людей в гідних умовах. Без перебільшення – на підприємцях тримається вся Україна!», – наголосив Юрій Шклярук.
За сумлінну роботу, активну позицію, участь у житті міста та з нагоди свята кращим олександрійським підприємцям були вручені Подяки міського голови та квіти.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.251592223502079/251592003502101/