QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Знайомство з освітніми закладами міста продовжується

21 січня заступник міського голови Ірина Чемерис побувала з робочим візитом в ЗНЗ І-ІІІ ст. № 2 ім. М. Горького. Профільний заступник ознайомилася з ходом ремонтних робіт, які проводяться в школі, організацією дистанційного навчання, потребами закладу, а також обговорила з директором подальші шляхи співпраці між освітньою установою і міською владою. Окрему увагу було зосереджено на плануванні заходів до 70-річчя створення школи.
Наразі на другому та третьому поверхах триває облаштування шкільних коридорів та класних кімнат. Дистанційне навчання проходить стабільно, з дотриманням усіх освітніх рекомендацій.
Нагадаємо, ЗНЗ І-ІІІ ст. № 2 було реорганізовано шляхом приєднання спеціального ЗНЗ № 4, у якому навчалися діти з особливими освітніми потребами. Відповідно до законодавства на базі школи було створено інклюзивно-ресурсний центр, який і проводить роботу з особливими дітьми. Для інклюзивного навчання в минулі роки за кошти міського бюджету в закладі було відремонтовано та обладнано класні кімнати і допоміжні приміщення. Центр можуть відвідувати не лише діти шкільного віку, але й дошкільнята.