QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Туристичний ринок Олександрії пропонує на даний момент найдоступніші можливості і дуже привабливі ціни. Можливість організації заходів за порівняно помірну плату – головна перевага розвитку туризму в місті. Співвідношення ціни і якості дозволить зробити Олександрію привабливою для широкого кола туристів.
Управлінням культури і туризму Олександрійської міської ради проводяться заходи, направлені на створення зручних умов для обслуговування туристів, вивчення туристичного потенціалу міста, розвитку та розширення потреб туристичної галузі. З метою підвищення ефективності ринка туристичних послуг постійно проводиться аналіз роботи суб’єктів туристичної діяльності.
Значна увага приділяється розвитку зимового (білого), сільського зеленого туризму та створенню зелених садиб, розробці туристично-екскурсійних маршрутів для обслуговування іноземних та внутрішніх туристів.
Перспективними є такі направлення, як: екстремальний туризм, кінний туризм, екотуризм, зелений сільський туризм, а також діловий туризм, який стає все більш автономним і авторитетним.