QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Депутати затвердили кандидатури заступників міського голови, обрали секретаря і склад виконавчого комітету

5 грудня відбулася друга сесія Олександрійської міської ради восьмого скликання, у ході якої ухвалили ряд організаційних питань щодо подальшої роботи депутатського корпусу та виконавчих органів ради.
На початку присутні затвердили склад лічильної комісії і таємним голосуванням обрали нового секретаря міської ради. Ним стала депутатка міської ради від партії «Пропозиція» Вікторія Косяк. За її кандидатуру віддали голоси 25 із 27 народних обранців, які взяли участь у голосуванні.
Наступним питанням депутати затвердили постійні комісії, які працюватимуть на термін повноважень міської ради восьмого скликання, а саме:
– постійна комісія з питань законності, депутатської діяльності, етики, правопорядку, регламенту, гласності, місцевого самоврядування та запобігання корупції;
– постійна комісія з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики;
– постійна комісія з питань містобудування, архітектури і будівництва та екології;
– постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою;
– постійна комісія з питань промисловості, транспорту, енергозбереження, зв’язку, сфери послуг, підприємництва та торгівлі;
– постійна комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту;
– постійна комісія з питань приватизації майна, житла, землі та регулювання земельних відносин.
Протягом сесії присутні ухвалили рішення про затвердження на посади заступників міського голови Юрія Гугленка, Юрія Шклярука, Ірину Чемерис та керуючого справами виконавчого комітету Сергія Завалія.
Також було утворено, визначено чисельність та затверджено персональний склад виконавчого комітету та Регламент Олександрійської міської ради восьмого скликання.
Окремим рішенням новообрані депутати почали процедуру реорганізації Звенигородської сільської та Олександрійської селищної рад шляхом їхнього приєднання до Олександрійської міської ради.