QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Люди з вадами зору отримали допомогу від міського голови Сергія Кузьменка

В Олександрії проживає близько 7 тисяч людей з інвалідністю. Всі вони — повноправні члени нашої громади. Аби нагадати про це містянам та привернути їхню увагу до потреб цих людей, 3 грудня в Олександрії відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю.
42 жителя з вадами зору працюють на учбово-виробничому підприємстві Українського товариства об’єднання сліпих. Тут вони виготовляють низьковольтну апаратуру — трансформатори, блоки живлення, струмоприймачі — та столові паперові серветки. Виробам УТОСу нелегко конкурувати з імпортними аналогами, тому зароблені гроші даються їм важко.
Міський голова Сергій Кузьменко до Міжнародного дня людей з інвалідністю підтримав людей з вадами зору та надав працівникам підприємства УТОС фінансову допомогу, яка була розподілена між 42-ма членами колективу.
«Сьогодні для нас дуже важлива увага і підтримка. Це дає усім нам віру в добро та поштовх рухатися вперед. Дякуємо міському голові за допомогу», — зазначив директор Олександрійського УВП УТОС Павло Лук’янчук.
Кожен охочий олександрієць теж може допомогти цим людям, придбавши їхні вироби. Якщо вам потрібен блок живлення або серветки, звертайтеся за адресою вулиця Святомиколаївська, 17 (3 поверх).