QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Молодіжна рада обрала управлінський апарат

22 лютого у центральній міській бібліотеці відбулося друге засідання молодіжної ради, на порядок денний якої було внесено обрання керівних органів.
У засіданні взяли участь заступниця міського голови Ірина Чемерис, начальник управління молоді та спорту Андрій Ярошевський та його заступник Віта Горенко.
Звертаючись до присутніх, Ірина Чемерис зазначила: «Ви – наша молодь і наше майбутнє. Знаю, що у вас багато ідей і креативних рішень, які допоможуть усім нам рухатися вперед і зробити так, аби молодь залишалася в Україні. Вже заплановано багато нарад, проєктів, де буде співпрацювати міська влада і молодіжна рада. Чекаємо нових пропозицій, ініціатив, активностей і готові до співробітництва».
Після цього молодь перейшла до процедури обрання голови Молодіжної ради, заступника, секретаря та прес-секретаря.
Кандидати на відповідні посади презентували свої принципи роботи та пропозиції щодо подальшої діяльності молодіжної ради.
За допомогою бюлетенів і таємного голосування молодь обрала лідерів.
За результатами голосування головою молодіжної ради став Сергій Туркіневич, заступником голови – Віктор Іванченко, секретарем обрали Тимофія Клаупіка, прессекретарем – Тетяну Тарасенко.
На черзі – планування роботи і стратегічного розвитку молодіжної ради та презентація перед міським головою і депутатами міської ради.