QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Обрано директора Палацу культури «Світлопільський»

1 березня відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Палацу культури «Світлопільський». Шляхом таємного голосуванням ним став Дмитро Клюєв, за якого проголосувало семеро із дев’яти членів комісії. Із переможцем буде підписано строковий контракт терміном на п’ять років.
На засіданні, окрім комісії та кандидатів, також були присутні заступник міського голови Ірина Чемерис, працівники галузі культури та члени громадських організацій.
Перш, ніж зробити свій вибір, присутні заслухали презентації від кандидатів на посаду директора. Кожен із номінантів розробив власну стратегію розвитку та перспективний план роботи Палацу культури на найближчі п’ять років. Так, конкурсанти пропонували проведення культурно-масових заходів, шляхи розвитку театральної сфери та оригінального мистецтва. Також у планах була представлена ймовірна програма гастрольної діяльності, створення і відкритий доступ до інклюзивного середовища, опрацьовані шляхи співпраці з різними творчими колективами, варіанти облаштування сучасної багатофункціональної смарт-площі біля будинку культури тощо. Загалом, варто відзначити, що кожен із кандидатів на вакантну посаду ґрунтовно підготувався до свого виступу й презентував креативні стратегії розвитку ПК «Світлопільський».
Контракт із новообраним директором планується підписати до кінця тижня, після чого він приступить до роботи.

Більше фото на сторінці Олександрійської міської ради в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.139926961335273/139926491335320/