QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Рішенням виконавчого комітету створено Молодіжну раду

З метою проведення консультацій із громадськістю з питань формування і реалізації молодіжної державної політики та вирішення питань життєдіяльності міста, 13 січня рішенням виконкому утворено Молодіжну раду при виконавчому комітеті Олександрійської міської ради.
Присутні затвердили положення та склад молодіжної ради. Нагадаємо, що 28 грудня відбулися установчі збори з формування складу відповідного органу, до якого увійшли 25 представників молоді нашої громади віком від 14 до 35 років.
Серед основних завдань Молодіжної ради: розробка рекомендацій та пропозицій щодо реалізації молодіжної політики; залучення молоді до місцевого самоврядування та до участі в усіх сферах розвитку громади; поширення серед молоді волонтерського руху; здійснення моніторингу діяльності громадських молодіжних організацій та інші.
Молодіжна рада – це консультативно-дорадчий орган, який впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі.