QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко взяв участь у регіональному бізнес-форумі

17 вересня в Кременчуці відбувся ІІ регіональний бізнес-форум УРБАН♯БІЗНЕС♯ФЕСТ, у якому взяли участь Кременчуцький міський голова Віталій Малецький, Олександрійський міський голова Сергій Кузьменко, його заступниця Ірина Чемерис, депутат Олександрійської міської ради Олег Панібратенко, делегації Посольств Латвії, Литви, Словаччини, Польщі, підприємці малого та середнього бізнесу центрального регіону, представники органів місцевого самоврядування сусідніх територіальних громад та інші.
Основна тема форуму – розвиток міст в умовах пандемії та які зусилля для цього прикладають я місцевою владою.
У ході форуму також виступили керівник компоненту в проєкті «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» Др. Ніколас Рюфер, консульський аташе Генерального консульства Республіки Польща в Харкові Артур Міськів та третій секретар Посольства Словацької Республіки в Україні Мірослав Денці.
Про кращі європейські практики підтримки бізнесу розповів Маріус Дунда, радник з економічних питань Посольства Литви. Із новими правилами та умовами співпраці бізнесу ЄС та України учасників форуму ознайомив Айнарас Межуліс, торговий аташе Посольства Латвії.
Своїми історіями успіху під час пандемії поділилися з присутніми співзасновник мережі кав’ярень «Rock Kava» Олександр Ющенко, засновниця ТМ «ХОРС» Станіслава Бабіч, засновник компанії «Перлина Стилів» Дмитро Кошарний та співвласниця і комерційний директор ТОВ «Домус.Арт» Лілія Пономаренко.
Завершився регіональний бізнес-форму конкурсом стартапів, презентацією їх проєктів та нагородженням переможців.