QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко зустрівся з головами профспілок

8 лютого міський голова Сергій Кузьменко зустрівся з головами профспілкових комітетів бюджетної сфери міста. Ознайомча нарада пройшла за участю заступників міського голови Юрія Гугленка та Ірини Чемерис. Метою зібрання стало знайомство представників влади з керівниками міських профспілок та подальше окреслення проблемних питань, які сьогодні турбують працівників у галузях освіти, культури і медицини.

На початку Сергій Кузьменко запевнив присутніх: «У моєї команди і в мене як у міського голови є бажання зберегти та створити нові робочі місця, є бажання посприяти тому, щоб рівень доходів олександрійців збільшувався. Тому ми прикладемо максимум зусиль, щоб вирішити ті проблеми, які виникатимуть під час спільної роботи влади і профспілок».
У ході діалогу постало питання укладання між виконкомом Олександрійської міської ради та міськими комітетами профспілок колективної угоди, яка сьогодні у зв’язку зі змінами в законодавстві потребує поновлення. Дві сторони визначили термін, за який буде подано протокол розбіжностей і узгоджено подальші кроки. Таким чином, міська рада як роботодавець визнає сторону соціального діалогу профспілки і готова до співпраці, а профспілки, у свою чергу, беруть на себе зобов’язання недопущення конфліктів у колективах.
На завершення наради Сергій Кузьменко доручив своїм заступникам вивчити відповідний документ і внести корективи в правовому полі.