QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У місті планується запустити комунальний автобусний транспорт

З метою належної організації пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах та підвищення якості загальних і пільгових перевезень, 4 березня виконавчий комітет запропонував депутатському корпусу створити комунальне підприємство «Олександрійський транспорт».
Під час обговорення даного питання міський голова Сергій Кузьменко зазначив: «Відповідне рішення є стартом для створення даного підприємства. А це означає, що цього року на вулицях міста курсуватимуть нові комфортні автобуси. Таким чином ми хочемо покращити рівень послуг з перевезень для олександрійців. Сьогодні ми маємо чітке розуміння механізму, за допомогою якого вдасться втілити цей проект у життя. Для цього плануємо співпрацювати з державним банком АБ «Укргазбанк, аби придбати у лізинг нові автобуси. Маємо сподівання, що депутатський корпус підтримає цю ініціативу».
У свою чергу начальник управління економіки Ростислав Черевашко підкреслив, що створення комунального підприємства з автобусних перевезень також дасть можливість збільшити кількість пільгових перевезень.