QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відкрилася Гамакова зона

6 липня в Олександрії відбулася цікава подія – відкриття Гамакової зони. Цей оригінальний майданчик відпочинку з гамаками розмістився у сквері біля скейт-парку навпроти Центру дитячої і юнацької творчості. Ідея проєкту – об’єднати людей, дати їм можливість цікаво провести свій вільний час і заохотити молодь до реалізації власних сміливих задумів.
На символічному відкритті були присутні автори проєкту – депутати молодіжного парламенту на чолі з його керівницею Інною Кошель, спеціалісти відділу молоді та спорту, які допомогли втілити ідею в життя, депутати міської ради та журналісти. Реалізація проєкту стала можливою за рахунок фінансової підтримки депутатів Андрія Ярошевського та Романа Жосана.
«Намагаємося підтримувати молодь і їхні сміливі ідеї. Гамакова зона – це якраз приклад позитивної взаємодії. Загальна вартість проєкту 3,5 тисячі гривень. Тобто не завжди реалізація ідей – це дороговартісний крок. Головне – бажання щось створити і гарна команда, яка допоможе в роботі» – сказав Андрій Ярошевський під час відкриття зони.
Кожен охочий може безкоштовно відпочити в гамаку, запросити сюди друзів або просто усамітнитися в затишному місці. Якщо задум сподобається містянам і не буде зіпсований та понівечений олександрійцями, то організатори обіцяють створювати такі самі зони відпочинку й надалі.

Більше фото – за посиланням:
https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.439172691410697/439172281410738