QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії закінчили перевірку дитячих розважальних кімнат та центрів. На черзі – недобудови

4 липня відбулася нарада робочої групи, яка обстежила дитячі ігрові, квест-кімнати, атракціони та розважальні центри. Загалом, перевірено 6 таких об’єктів. Усі вони мали порушення у сфері охорони праці та дитинства, протипожежної безпеки, захисту прав споживачів й інших нормативно-правових актів.
Робоча група на чолі із заступником міського голови Юрієм Шкляруком вирішила направити власникам і керівникам офіційні листи щодо необхідності усунення всіх виявлених недоліків та тримати на контролі виконання цих приписів. Окрім того, міська рада звернеться до інстанцій держпраці, держпродспоживслужби та ДСНС з проханням контролювати виконання приписів, що стосується їх компетенцій.
Також було ухвалено рішення продовжити облік та обстеження об’єктів, де можуть проводити вільний час діти та підлітки. Тепер увагу приділять недобудовам на території міста, адже вони можуть становити небезпеку для життя і здоров’я дітей. Попередньо складуть повний перелік таких споруд, після чого розпочнуть їх перевірку. Орієнтовні терміни виконання – до 25 липня.