QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Коротко в цифрах про вакцинацію

Як повідомляє управління охорони здоров’я, у медичних закладах, підпорядкованих даному управлінню, створено 18 пунктів щеплення, із них 4 по місту та 14 по району.
За весь час проведення кампанії з імунізації вакциновано 1601 громадянина. Вакциною AstraZeneca щеплено 917 осіб, китайською CoronaVac – 84 людини, Pfizer – 600 чоловік. Щеплення проводили бригади, які пройшли попередні навчання: Знам’янська мобільна бригада здійснювала імунізацію, використовуючи AstraZeneca, Новомиргородска спеціалізувалася на введені CoronaVac, а Олександрійська працювала з Pfizer.
Починаючи з 19 квітня вакцинування проходить в інтернатних закладах серед їх мешканців та працівників, які виявили відповідне бажання. Так, загалом перші щеплення отримали 546 осіб, із них безпосередньо з Олександрії 270 людей, Кіровоградського району – 90 чоловік, Олександрівського – 132 особи, Знам’янського – 30 громадян, Світловодського – 24 людини.
До списку інтернатних закладів потрапили Олександрійський геріатричний пансіонат та психоневрологічний інтернат, Обознівський, Елизаветградський і Знам’янський психоневрологічні інтернати, а також Власівський пансіонат для ВВ та праці.
Окрім того, у цей період щеплення отримали 54 рятувальника ДСНС Олександрії, Знам’янки та Світловодська.
Нагадуємо, записатися на резервні дози вакцин можна у свого сімейного лікаря, який при наявності вільних залишків, повідомить про можливість і час щеплення.