QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко про підготовку до опалювального сезону

15 липня на початку засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Кузьменко зупинився на питанні підготовки житлово-господарського комплексу Олександрії до зими та нового опалювального сезону.
Міський голова зазначив: «Сьогодні продовжуємо працювати з керівництвом підприємств на альтернативних видах палива, які подають тепло в садки, школи та лікарні, і тим самим розбалансовують фінансову систему, банкрутять наше підприємство, яке подає тепло для всіх без виключення жителів нашого міста. Це неприйнятно для нас. Тому спілкувався з керівниками, пояснив нашу позицію, що мова не про політику, не про амбіції, а мова про те, що наше комунальне підприємство має бути фінансово здоровим, впевненим у завтрашнім дні і не повинне боятися того, що одного зимового дня відключать електроенергію, або газ, за те, що ми фінансово неспроможні розрахуватися за послуги, які отримує КП «Теплокомуненерго».
«Ще раз наголошую на важливості руху в цьому напрямку. Ми повинні привести нашу енергосистему до ладу, до порядку, щоб уже до зими ми мали стабільну систему як комунікацій, так і фінансову стабільність», – підкреслив міський голова.
Також Сергій Кузьменко поінформував присутніх про те, що очікується підписання Президентом України закону, який дасть можливість врегулювати фінансові проблеми КП «Теплокомуненерго» та здійснити процедуру реструктуризації з енергопостачальними підприємствами.