QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Оперативна інформація щодо поширення COVID-19 в Олександрії

По завершенню вихідних ситуація із захворюванням на коронавірус в Олександрії суттєво не змінилася. Так, станом на 22 лютого в закладах, підпорядкованих управлінню охорони здоров’я Олександрійської міської ради, лікуються 45 хворих на коронавірусну інфекцію. Це на два пацієнти більше, ніж минулої п’ятниці. В інфекційному відділенні центральної міської лікарні перебуває 13 осіб, у тому числі 1 людина потребує штучної вентиляції легенів. На амбулаторному лікуванні в умовах самоізоляції знаходиться 32 хворих, в тому числі 2 дітей.
Кількість хворих на пневмонію по місту становить 194 олександрійця. У стаціонарах міських лікарень перебуває 8 дітей і 25 дорослих. Потреби у штучній вентиляції легенів немає ні в кого. Під наглядом спеціалістів лікування проходять 161 містянин.
На Кіровоградщині за останню добу на COVID-19 захворіло 5 жителів області, 24 особи одужало, летальних випадків немає.
По Україні станом на 22 лютого зафіксовано 3 206 нових випадків прояву коронавірусної хвороби, одужало – 1 353 громадянина. Також за останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована в Івано-Франківській (515), Вінницькій (328), Житомирській (285), Львівській (279) та Чернівецькій (259) областях.