QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко оглянув хід робіт на Новопразькому шосе

10 серпня міський голова Сергій Кузьменко побував біля Новопразького шосе, де наразі ведуться роботи з капітального ремонту дороги.
Нині тут триває активна фаза будівництва, однак цьому передувала довга і кропітка підготовча робота. Адже в Олександрії заходи подібного масштабу ведуться вперше: заплановано не лише капітальне чи поточне асфальтування шляху, а й обладнання тротуарів, водовідведення та заміна старих зупинок на нові.
«Справжніх капітальних ремонтів доріг в місті не було дуже давно. Тому ми досить тривалий час витратили на те, щоби підготуватися. Це і корективи проєктно-кошторисної документації, й ті попередні роботи, які будівельники виконували на об’єкті впродовж останнього місяця. І от зараз розпочалося саме будівництво дороги», – зазначив міський голова.
Проте в найближчому часі не лише цей автошлях буде оновлено. За словами очільника міста, відповідні роботи ведуться й на інших об’єктах, хоч і перебувають на різних етапах оформлення документації, проведення тендерів та будівництва. Мова йде про вул. О. Скічка, Весняну, вулиці Заводського мікрорайону і так звану стару вулицю 6-го Грудня.
«Дороги Олександрії будуть будуватися й надалі, влада триматиме це на контролі, будемо вимагати якості й намагатися зробити якомога більше доріг у нашому місті», – підсумував найближчі плани Сергій Кузьменко.
Як повідомлялося раніше, капітальний ремонт Новопразького шосе охоплює проміжок дороги близько 3,5 км, роботи ведуться за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів і загалом вартують 38 410, 2 тис грн. Згідно з графіком, вони мають завершитися наприкінці вересня цього року.

Більше фото на сайті Олександрійської міської ради:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.236693024991999/236692388325396/