QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко про ситуацію навколо центрального ринку

Перед початком засідання виконавчого комітету, яке відбулося сьогодні, 3 червня, міський голова Сергій Кузьменко прокоментував ситуацію, яка в останні дні склалася навколо КП «Олександрійський центральний ринок».
«Я здивований, що в Олександрії мають місце такі події, адже це щось неадекватне. Очевидно, що машини директорів так просто не горять», – підкреслив очільник міста.
Наразі з боку влади на комунальному підприємстві проводиться аудит і в найближчому часі громадськість зможе дізнатися як ринок працював при минулій владі, які мав доходи та фінансовий результат. Також буде оприлюднена робота КП «Олександрійський центральний ринок» при новому керівництві за останні 5 місяців.
У той же час Сергій Кузьменко сказав: «Директор комунального підприємства не може бути одночасно і блогером. Просив би розділити ці функції, адже посадова особа не може призначати винних і звинувачувати людей у тих чи інших злочинах. Тож прошу Олександра Кіяшка пам’ятати, що він відповідальна людина на відповідальній посаді».
Сергій Кузьменко звернувся до правоохоронних органів з проханням якомога швидше поінформувати суспільство про те, що насправді відбулося на центральному ринку. Тим більше, що там встановлені камери спостереження і є свідки тих подій.
За словами міського голови увагу краще сконцентрувати на вдалих рішеннях, за якими будуть і хороші справи: гарні дороги, парки, реконструйовані лікарні, нові інвестиційні проєкти та робочі місця.