QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сезон концертів розпочато

16 лютого у Палаці культури «Світлопільський» відбудеться концерт комедійного гурту «Вар’яти». Своїм рішенням виконавчий комітет Олександрійської міської ради дозволив його проведення сьогодні, 4 лютого. Комедійне шоу відкриє концертний сезон в Олександрії, який було обмежено у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби і погіршенням епідеміологічної ситуації в країні.
Організатори заходів гарантують дотримання усіх протиепідеміологічних вимог, аби уникнути поширення COVID-19. Тобто забезпечити антисептик, місця для обробки рук, температурний скринінг, а також наповненість глядацької зали не більше, ніж на 50%.
«Наші творчі колективи та зірки готові дарувати своє мистецтво глядачам, працюючи при цьому в нових умовах і якщо ці умови дотримуються, то ми можемо побажати їм тільки творчих успіхів», – підтримав дане рішення міський голова Сергій Кузьменко.
Протягом лютого-травня в місті також планується показати вистави Сучасного театру «Гаррі Поттер», «Супер-герої проти злодіїв», «Обережно Фіксики», «Три коти. День народження Карамельки», провести концерти гурту «Без обмежень», народної артистки України Ірини Білик та IV Міжнародний фестиваль «Овація».