QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулося засідання виконавчого комітету

4 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
На початку міський голова Сергій Кузьменко привітав присутніх у залі жінок з прийдешнім святом 8-го Березня, побажав їм сонячних посмішок, доброго здоров’я та щастя.
Перейшовши до розгляду питань порядку денного, виконком прийняв рішення щодо подальшої долі дітей, які потрапили у складні життєві обставини.
У ході засідання затверджено Положення про організацію роботи служби «Соціальне таксі» у новій редакції. Зокрема, послугами соціального таксі можуть користуватися ветерани війни, одинокі непрацездатні громадяни, дорослі і діти з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату і пересуваються за допомогою технічних засобів реабілітації, крім осіб з інвалідністю внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, які отримують державну допомогу на постійній основі.
Розглянувши заяви двох підприємців, присутні надали їм дозволи на торгівлю живими квітами до весняних свят по пр.Соборному напроти ПК «Світлопільський» та по вул.Григорія Усика біля павільйону «Незабудка».
Присутні затвердили порядок видачі довідок громадянам старостами населених пунктів, що входять до складу Олександрійської територіальної громади. Старости мають повноваження видавати довідки про фактичне проживання осіб, про склад сім’ї, довідки про те, що особа за зареєстрованою адресою не проживає, довідки-характеристики на жителів та інші.
Враховуючи клопотання жителів будинку по вул.Василя Сухомлинського №3А, присутні запропонували міській раді передати його з управління КП «Житлогосп» в управління новоствореного ОСББ «Феміда 3А».
Розглянувши листа адміністрації, виконком вніс зміни до рішення про проведення концертів гурту «Фристайл» і «Діти Фристайла», перенісши їх з 19 березня на 14 квітня.
Також було розглянуто ряд земельних питань, серед яких відведення ділянок у межах норм безоплатної приватизації, оренда землі, викуп земельної ділянки та інші.
Крім того, на засіданні Сергій Кузьменко повідомив, що невдовзі у планах влади за сприятливої погоди розпочати ремонт доріг після зими. Роботи заплановані, фінансовий ресурс передбачений. У першу чергу комунальні служби будуть ремонтувати аварійні ділянки доріг, після чого перейдуть до планового асфальтування.