QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконавчий комітет прийняв тарифи на послугу з постачання теплової енергії

22 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
Першочергово присутні розглянули питання щодо подальшого виховання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Зокрема, двом малолітнім дітям надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та прийнято рішення про їх влаштування до благодійного центру «Джерело життя».
Виконком ухвалив рішення про встановлення тарифу на послуги теплопостачання КП «Теплокомуненерго» на опалювальний сезон 2020-2021 року.
Тариф на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, встановлено у розмірі 1575,34 грн за 1 Гкал (з ПДВ), з використанням альтернативних видів палива – 1417,81 грн за 1 Гкал (з ПДВ). У відповідний тариф було закладено ціну на газ у розмірі 4172,65 грн за 1 тис.кубів газу. Проте, враховуючи чергове зростання вартості електроенегрії, блакитного палива, на загальнодержавному рівні та послуг з його транспортування, КП «Теплокомуненерго» буде вносити на розгляд виконавчого комітету питання щодо коригування тарифів на тепло. На виконання вимог Закону України «Про комерційний облік теплової енергії» виконавчий комітет встановив розмір внесків за обслуговування загальнобудинкових теплових лічильників. Внески були розраховані для кожної багатоповерхівки окремо і розподілені відповідно до кількості приміщень, а також для власників приміщень, обладнаних системами індивідуального опалення. Дане рішення набирає чинності з 1 січня 2021 року.
У зв’язку з кадровими змінами присутні затвердили поновлений склад адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради.
Виконком запропонував депутатам прийняти Програму з благоустрою м.Олександрії на 2021-2025 роки.
Присутні запропонували депутатському корпусу затвердити міський бюджет на 2021 рік у розмірі 588,4 млн грн. Кошторис міста збалансований за доходами і видатками. Видатки планується направляти на фінансування соціальної сфери, житлово-комунальне господарство та розвиток міста.
Під час розгляду даного питання міський голова Сергій Кузьменко зазначив, що бюджет на наступний рік бездефіцитний, у якому передбачаються витрати на утримання бюджетної сфери та різні проєкти, аби розпочати виводити місто на якісно новий рівень.
У зв’язку з входженням до складу Олександрійської громади, виконавчий комітет запропонував міській раді затвердити нову структуру Територіального центру соціального обслуговування населення м. Олександрії, ввівши до її складу 7 штатних одиниць, які надавали послуги у Головківці та Ізмайлівці.
Також на засіданні було розглянуто ряд земельних питань.