QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко провів прямий телефонний зв’язок із олександрійцями

9 листопада міський голова Сергій Кузьменко провів черговий прямий телефонний зв’язок із жителями громади.
Звернення, озвучені олександрійцями, здебільшого стосувалися сфери житлово-комунального господарства.
Це питання ремонту покрівель багатоповерхівок, видалення аварійних дерев, прибирання і благоустрою Перемозького мікрорайону, ремонту дорожнього покриття, виникнення боргів при встановленні загальнобудинкових лічильників на воду та інші.
Окрема увага була приділена зверненню жителів щодо забезпечення опалення двоповерхівки по вулиці Таврійській №11, яка перебуває в оперативному управлінні АТ «Укртелеком». У зв’язку з тим, що будинок не опалюється від мереж КП «Теплокомуненерго», управління житлово-комунального господарства звернулося до балансоутримувача з пропозицією врегулювати питання з теплопостачанням.
По завершенню телефонного зв’язку виконавчим органам і службам дані доручення вивчити проблемні питання людей, аби у найближчі терміни сприяти їх вирішенню.
Записатися на прийом до міського голови або його заступників можна у відділі по роботі зі зверненнями громадян, що знаходиться на першому поверсі міської ради, кабінет №118.
Для звернення в режимі прямого телефонного зв’язку громадяни можуть зателефонувати за номером (05235) 7-23-95 у час, визначений графіком: https://olexrada.gov.ua/zhytelyam/citizens_treats/informatsiya-dlya-gromadyan.html.