QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

На засіданні виконавчого комітету

30 березня відбулося засідання виконавчого комітету, під час якого розглянуто близько 25 питань, що стосувалися забезпечення життєдіяльності громади.

На початку присутні ухвалили низку рішень щодо захисту прав та інтересів дітей. Далі підтримали передачу гуманітарної допомоги від благодійних організацій та міста-партнера Бат до Благодійного фонду «Центр допомоги Олександрія», місць компактного проживання переселенців, комунальних установ та закладів освіти.

Наступним рішенням члени виконавчого комітету затвердили Положення та поновлення складу надзвичайної протиепізоотичної комісії. Після цього запропонували міській раді оновити Перелік адміністративних послуг, що надаються в ЦНАПі Олександрійської громади. Зокрема, додається 210 нових послуг на противагу 274 послугам, що були раніше.

У ході засідання депутатам міської ради також було запропоновано внести зміни до бюджету і збільшити доходи та видатки  громади на суму в 36,5 млн грн за рахунок дотації з державного бюджету та субвенції з обласного бюджету і збільшити видатки за рахунок вільного залишку на 1 січня 2023 року на 2,7 млн грн.

Насамкінець присутні ухвалили ряд рішень щодо тимчасового користування земельних ділянок на встановлення земельного сервітуту, проведення земельних торгів, інвентаризацію земель тощо.