QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійські спортсмени продовжують здобувати перемоги на змаганнях всеукраїнського масштабу

Із 30 березня по 2 квітня у місті Бровари Київської області відбувся чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дітей, юнаків та юніорів в якому взяли участь 16 спортсменів Олександрійського патріотично-спортивного клубу «Захист» та 2 спортсменів клубу «Іппон Доджо».

За підсумками трьох змагальних днів олександрійці вибороли 5 перших, 4 других та 6 третіх місць.

На вищу сходинку п’єдесталу піднялися Денис Мунтянов, Данило Яковенко, Богдан Ластівка, Нікіта Тертишний та Сергій Садівський.

Другими стали Владислав Козир, Олександр Колядич, Євген Тимошенко та Володимир Віоріка.

На третю сходинку піднялися Арсеній Коржов, Андрій Михайленко, Станіслав Дмітрієв, Максим Ступаєв, Максим Деревянко та Денис Нестеренко.

Команду до змагань готували тренери Сергій Торожнюк, Олексій Кравченко, Андрій Махиня, Андрій Ярошевський та Олександр Артемюк.

Вітаємо хлопців та їх тренерів з вдалим виступом!

За інформацією офіційного сайту ПСК «Захист»

Нагадаємо, що минулі вихідні були насичені спортивними подіями, під час яких олександрійці здобули переконливі перемоги та призові місця. Мова йде про відкритий чемпіонат Кропивницького з художньої гімнастики, де 5 учасниць з Олександрії вибороли І місце, та Всеукраїнські змагання з фігурного катання на ковзанах, де І місце зайняли 9 наших фігуристок.