QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Вечір настільних ігор провела молодь в Олександрії

Цими вихідними на зеленій зоні центральної площі відбувся вечір настільних ігор для всіх охочих. Захід організувала команда молодіжного простору «Другий поверх».

Молодь запрошувала дітей та дорослих, які прогулювалися містом, до різних активностей. Учасники грали в стратегії, головоломки, карткові ігри. Змагалися, жартували та знайомилися з новими друзями.

– Цей вечір показав, наскільки настільні ігри можуть зближувати людей та створювати незабутні спогади, – розповіла оранізаторка вечору, учасниця молодіжного простору Юлія Мірошнікова. – Учасники команди «Другий поверх» дякують всім, хто приєднався до гральної вечірки, адже вони зробили цей захід надзвичайним.

Вечори настільних ігор продовжуватимуться й надалі. За анонсами найближчих ігор слідкуйте на сторінці «Другого поверху» в Інстаграм: https://instagram.com/druhyipoverh?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Публікація була створена в межах програми “Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT”, яку реалізовує ГО “СКЦ “Задзеркалля” у партнерстві з дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), за підтримки Іспанського агенства з міжнародного співробітництва в галузі розвитку. Її зміст є відповідальністю учасників програми та необов’язково відображає позицію та/або Іспанського агентства з міжнародного співробітництва в галузі розвитку.