QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко поінформував щодо початку опалювального сезону

Олександрія готова до опалювального сезону і за умови зниження середньодобової температури повітря, відповідно до встановлених норм, КП «Теплокомуненерго» розпочне подачу тепла до осель олександрійців.

Про це повідомив міський голова Сергій Кузьменко 31 жовтня на засіданні виконавчого комітету.

– Інформую, що місто на 100% готове до початку опалювального сезону. Ми маємо ліміти природного газу, маємо перевірену систему. Сьогодні ухвалюємо рішення, аби виділити з місцевого бюджету один мільйон гривень «Теплокомуненерго» на сплату за транспортування газу, аби він був на всіх котельнях, – поінформував очільник міста.

Стосовно термінів початку опалення міський голова зауважив, що міська влада і КП «Теплокомуненерго» планували розпочати теплопостачання на цьому тижні. Втім, враховуючи рекомендації і тривалу теплу погоду, попередньо ухвалили рішення перенести включення опалення на початок наступного тижня.

– Ми порадилися із «Теплокомуненерго», старшими будинків, головами ОСББ і є така позиція, що якщо є можливість заощадити кошти олександрійців, чому б не скористатися такою нагодою. Тому відкладаємо до початку наступного тижня. У разі суттєвих змін погодних умов, будемо реагувати, як того від нас вимагає законодавець за правилами початку опалювального сезону, – підсумував Сергій Кузьменко.