QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У дитячій лікарні розпочинають реконструкцію педіатричного відділення

У дитячій міській лікарні розпочинається реконструкція педіатричного відділення з палатами інтенсивної терапії. На першому етапі для цього використають субвенцію від Приютівської, Новопразької, Пантаївської та Попельнастівської громад. Про це під час засідання виконавчого комітету 31 жовтня повідомив міський голова Сергій Кузьменко.

– Діти для нас – пріоритет. Міська дитяча лікарня – це той медичний заклад, який навіть попри війну повинен бути в порядку, – сказав очільник громади.

Під час реконструкції передбачається капітальне оновлення приміщення: заміна дверей, проведення нової електромережі, меблювання, обладнання відділення тощо.

Сергій Кузьменко подякував керівникам громад нашого району, які знайшли можливість і направили до Олександрії субвенцію у розмірі 2 млн 300 тисяч гривень для того, щоби ремонтні роботи могли розпочатися.

Педіатричне відділення у дитячій лікарні складається із двох частин. І крило, де знаходяться палати інтенсивної терапії, – не використовувалося через відсутність належних умов.

Оскільки у відділенні лікуються діти з усього Олександрійського району, то сусідні громади підтримали пропозицію міської влади і фінансово долучилися до відновлювальних робіт.