QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії привітали працівників соціальної сфери

2 листопада в міській раді відбулися нагородження працівників соціальної сфери з нагоди Дня соціального працівника, який традиційно відзначають у першу неділю листопада.

– Соціальна сфера – одна із найскладніших сфер, оскільки робота тут направлена на людину. І скільки б не було порад та інструкцій, як працювати з людьми, вагомими залишаються лише власні якості та вміння слухати і розуміти кожного. Соціальна сфера – це про турботу до людей.

Однак, це і про тих, хто надає соціальні послуги. І якщо вдається відчути задоволення від роботи і отримати теплий відгук, то працювати тут залишаються надовго.

І, врешті-решт, соціальна сфера – це не лише державні установи, сьогодні – це і приватні заклади та релігійно-громадські організації. Вже багато років вони допомагають міській владі, без них соціальна робота не була б такою повною, – сказала заступниця міського голови Ірина Чемерис, вітаючи присутніх.

Із нагоди Дня соціального працівника вона вручила подяки міського голови фахівцям у своїй галузі. Їх отримали:

  • працівники управління соціального захисту населення Ганна Демків, Світлана Кандиба, Тетяна Гаврилова;
  • працівники Олександрійського міського центру соціальних служб Анна Бережна та Володимир Невкипілий;
  • працівники територіального центру соціального обслуговування м. Олександрія Павло Смородінов, Людмила Кравченко та Віра Баденко;
  • працівники головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Людмила Борисова, Ольга Красюк та Лариса Панова;
  • керівники інститутів громадянського суспільства, а саме: керівник релігійної організації «Релігійна громада церква християн повного євангелія «Блага вість» Микола Вітченко, керівник релігійної організації «Релігійна громада «Церква Божа – Ковчег Спасіння» Олександр Лисов та керівниця благодійної організації «Благодійний фонд «Міжнародне Служіння Благодійності «Еммануїл-ІМОСЕ» Регіна Пилипенко.