QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Переселенці можуть оформити подвійну реєстрацію місця проживання

Відповідно до порядку декларування та реєстрації місця проживання людина може зареєструвати лише одну адресу як місце свого проживання.

Однак, Кабінет Міністрів України ухвалив постанову № 820, яка дає можливість вимушеним переселенцям реєструвати місце проживання за двома адресами.

– Відповідно до цих змін людина, місце проживання якої задекларовано на тимчасово окупованій території або там, де ведуться бойові дії, може зареєструвати своє місце проживання на території іншої громади. Це проводиться без зняття із реєстрації за попереднім місцем проживання. Тобто, зберігається місце реєстрації на окупованій території і одночасно відбувається реєстрація в іншій громаді, – інформує Інна Ржемовська, начальниця відділу ведення реєстру громади ЦНАПу м. Олександрії.

На сьогодні існує реєстр окупованих територій, перелік яких постійно оновлюється.

Дітей можна зареєструвати разом із одним із батьків.
Для реєстрації місця проживання необхідні документи, що підтверджують власність на житло, паспорт та електронний запис на прийом.

Графік роботи Олександрійського ЦНАПу: понеділок – четвер з 8:00 до 17:00, п’ятниця з 8:00 до 15:30, вихідні – субота, неділя.

☎️Телефон для довідок: 0-800-40-44-45. Дзвінки безкоштовні.

⚠️Під час повітряної тривоги прийом громадян не здійснюється.