QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко: Служби мають оперативно реагувати на виклики, які виникають під час опалювального сезону

Міський голова Сергій Кузьменко дав доручення начальнику управління житлово-комунального господарства Михайлу Сулятицькому спільно з КП «Теплокомуненерго» контролювати ситуацію і оперативно реагувати на виклики, які можуть виникати під час проходження опалювального сезону.

– Сьогодні у дитячих садках, школах, лікарнях і в оселях олександрійців, за моєю інформацією, тепло є. Але ми розуміємо, що мережі зношені і часто виникають якісь питання. Тож начальнику ЖКГ разом з «Теплокомуненерго» необхідно тримати на контролі справність централізованих теплових мереж, відслідковувати ситуацію та оперативно реагувати у разі викликів, – наголосив Сергій Кузьменко під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 16 листопада.

Окрім того, додав, що наприкінці тижня очікується значне погіршення погодних умов, навіть випадання снігу і заморозки.

– Тому прошу начальника управління ЖКГ Михайла Сулятицького ще раз перевірити роботу служб, які відповідають за порядок на дорогах міста, – сказав Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, опалювальний період в Олександрії стартував 9 листопада.

☎️При виникненні аварійних ситуацій жителі можуть звертатися за телефонами аварійної служби: (050) 59-36-082 та (096) 937-66-07.