QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Молоді показали виставу щодо протидії насильству

Із 25 листопада по 10 грудня в Україні проходить кампанія «16 днів проти насильства».

5 грудня в районному будинку культури відбувся показ інтерактивної вистави «Ні – насильству», на перегляд якої прийшла учнівська та студентська молодь.

На запрошення у заході взяли участь спікери громадського діалогу: Юлія Банковська, керівниця спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі; Тетяна Панагбєєва, виконуюча обовʼязки начальника служби у справах дітей; Оксана Зраєнко, начальниця сектору ювенальної превенції відділу превенції Олександрійського РВП ГУ НПУ у Кіровоградській області.

Сценарій до вистави і театралізовану постановку зробили студенти Олександрійського фахового коледжу культури та мистецтв. У театралізованій формі глядачі ознайомились із різними формами насильства, що робити і до яких служб звертатися у разі виникнення таких ситуацій.

Після показу вистави відбувся громадський діалог із запрошеними спікерами.

Захід підготовлено в межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID за ініціативи ГО «Олександрійський гендерний інформаційний центр» та за сприяння міської ради, команди молодіжного простору «Другий поверх» та ГО «Десяте квітня».