QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У музеї провели екскурсію для голів квартальних комітетів

Провести екскурсію міським музейним центром, розповісти про історію виникнення Олександрії та поспілкуватися з людьми про останні рішення сесії – такою стала мета зустрічі секретаря міської ради Вікторії Косяк з головами квартальних комітетів 5 грудня.

Провели її в музеї в рамках Дня місцевого самоврядування.

Секретар привітала присутніх із цією датою і подякувала за активну позицію у волонтерстві: плетіння сіток, передачу теплих речей та продуктів для військових, підтримку вимушених переселенців.

– Попри усі складнощі, з якими ми зараз живемо, ви продовжуєте працювати. Є ряд проблемних питань, які вирішуємо спільно. Щось добре вдається, а над чимось потрібно ще попрацювати. Вдячна вам за допомогу, вашу працю і волонтерство, – сказала Вікторія Косяк.

Вона розповіла про рішення депутатів звернутися до Уряду з проханням не перейменовувати Олександрію, про вилучений ПДФО військових і пов’язані з цим фінансові втрати місцевого бюджету та про злиття двох лікарень і збереження трудового колективу.

Після спілкування завідувачка краєзнавчим відділом музейного центру Ольга Божко провела екскурсію про Олександрію та її історичний і культурний розвиток.

В Олександрійській громаді працює 50 голів квартальних комітетів, які є виборними представниками різних мікрорайонів міста. Більш детально про них, їх обов’язки та графік прийомів можна ознайомитися на сайті Олександрійської міської ради.