QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міська організація Товариства Червоного Хреста працює за новою адресою

В Олександрії організація Товариства Червоного Хреста продовжує надавати допомогу за новою адресою – по вулиці Анатолія Кохана, 12 (територія колишньої районної лікарні).

Це одноповерхова споруда, яка має складське приміщення і декілька окремих кімнат на противагу тому кабінету, що товариство мало в міській поліклініці на 7-му поверсі.

Як розповів керівник олександрійської організації ТЧХУ Сергій Мєзєнцев, лише за першу половину 2023 року організація отримала 35 тонн гуманітарної допомоги.

– Міська організація розвивається, до неї долучилися молоді волонтери, які доглядають за людьми вдома, надають психосоціальну підтримку, а також проводять курси надання першої домедичної допомоги, – наголосив Сергій Мєзєнцев.

Загалом Олександрійська міська організація Товариства Червоного Хреста України надає допомогу вимушеним переселенцям, людям з інвалідністю, похилого віку, багатодітним родинам, донорам крові та дітям до трьох років. Волонтери ТЧХУ співпрацюють із психоневрологічним диспансером, міською та дитячою лікарнею, геріатричним пансіонатом та іншими закладами соціального спрямування.

– Дякую організації, яка своїм прикладом показує, що не потрібно залишати тих, кому важко. Важливо, що до волонтерства долучилися молоді люди. Вони вселяють віру в завтрашній день, – сказав міський голова Сергій Кузьменко.