QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Переможці конкурсу молодіжних проєктів отримали нагороди

В Олександрійській громаді за підтримки міської ради відбувся конкурс проєктів учнівського/студентського самоврядування.

26 грудня у малій залі відбулося нагородження п’яти переможців конкурсу за найкращі проєкти.

Начальник відділу молоді та спорту Андрій Ярошевський та його заступниця Віта Горенко привітали учнів, студентів і їхніх керівників та вручили грамоти.

У свою чергу, розробники проєктів ознайомили присутніх зі своїми ідеями та шляхами їх втілення у життя.

Учні гімназії ім. Т.Г. Шевченка розробили проєкт «На захисті маленьких сердець», що передбачає допомогу безпритульним тваринам та просвітницьку роботу серед населення.

Олександрійський політехнічний фаховий коледж презентував проєкт «Політех спортивний», який спрямований на проведення активних перерв та популяризацію здорового способу життя.

Ліцей №10 запропонував проєкт «Простір-коворкінг», що сприятиме психологічному розвантаженню за допомогою настільних ігор, роботи з психологом.

Шаповал Мілана та Різак Марія впроваджуватимуть проєкт «Strong Together», направлений на збереження довкілля та просвітницьку роботу з питань екології.

Переможці конкурсу отримали грошові винагороди на реалізацію своїх проєктів у розмірі від 3800 до 5000 гривень в рамках соціальної програми підтримки молоді та розвитку молодіжної політики в Олександрійській територіальній громаді.