QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

16 січня відбудеться перша зустріч робочої комісії по МЗК

Зустріч робочої комісії, яка займатиметься перерахунком сплати за обігрів місць загального користування для кожного будинку окремо, відбудеться 16 січня. Міський голова Сергій Кузьменко вже підписав відповідне розпорядження, про що і повідомив під час засідання виконавчого комітету 11 січня.

– Головне у вирішенні цього питання – це справедливість і відповідність закону. Переконаний, що будуть знайдені правильні рішення, коли і для олександрійців із централізованим опаленням, і з індивідуальним будуть знайдені солідарні рішення, – сказав очільник громади.

Як писалося раніше, у грудні Сергій Кузьменко зустрівся з ініціативною групою олександрійців, які мають індивідуальне опалення і які вважають неправомірними платіжки за місця загального користування. Під час спілкування вирішили створити робочу комісію, до якої ввійдуть фахівці із управління ЖКГ, «Теплокомуненерго», депутати та представники від ініціативної групи. Вони разом будуть шукати справедливе рішення в межах чинного законодавства.