QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Керівники закладів культури прозвітували про роботу в 2023 році

12 лютого на базі центральної міської бібліотеки відбувся звіт управління культури і туризму міської ради про результати роботи у 2023 році.

Захід проходив у форматі круглого столу, в якому взяли участь профільна заступниця міського голови Ірина Чемерис, начальниця управління культури і туризму Ольга Переведенцева, директори закладів культури та бібліотечної системи Олександрійської громади.

Мережа закладів культури на території Олександрійської громади затверджена рішенням Олександрійської міської ради від 03 листопада 2023 року № 717 «Про затвердження базової мережі закладів культури Олександрійської міської ради» та налічує 28 установ.

Упродовж 2023 року клубні, бібліотечні, музейні працівники продовжили займатися волонтерською діяльністю, плетінням сіток і кікімор, проведенням благодійних концертів, аукціонів на підтримку ЗСУ. Також проводили різноманітні майстер-класи, навчання, виготовляли окопні свічки, організовували зустрічі з психологами.

За 2023 рік культпрацівники зібрали та передали кошти у розмірі близько 200 000 гривень до Координаційного центру для наших захисників.

Більш детальний звіт про роботу кожного структурного підрозділу в 2023 році можна знайти на сайті Олександрійської міської ради у вкладках «Управління та відділи – Управління культури і туризму».