QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У Мультипрофільному ліцеї відзначили талановитих учнів

13 червня у Мультипрофільному ліцеї відбулися урочистості з нагоди закінчення навчального року та нагородження учнів, які досягли значних успіхів у навчанні.

У заході взяли участь секретар міської ради Вікторія Косяк та начальник управління освіти Олександр Авраменко.

– Сьогодні для учнів радісна подія – свято останнього дзвоника. Позаду рік непростої, але наполегливої роботи. Він був достатньо складний для усіх: вчителів, учнів, батьків. Усі навчальні заклади обрали зручні формати забезпечення освітнього процесу, підлаштувавшись під умови та виклики, які, на жаль, нам диктує війна. Чи не щодня діти ходили в укриття, годинами чекали відбою тривоги, навчалися дистанційно. Але попри всі труднощі ми досягли хороших результатів. І сьогодні учні успішно завершують навчальний рік, а вчителі проводжають їх на канікули. Для учнів це нова сходинка у знаннях, а для вчителів – привід для гордості за досягнення своїх вихованців, – зазначила Вікторія Косяк.

Від імені міського голови Сергія Кузьменка секретар міської ради вручила подяки 17 учням, які стали переможцями і призерами Всеукраїнських предметних олімпіад та конкурсів Малої академії наук України ІІІ та ІV етапів.

Також під час заходу хвилиною мовчання і покладанням квітів вшанували пам’ять захисників, які були випускниками цього навчального закладу.