QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Розробили посібник для молодіжних рад

Посібник розробила команда Української асоціації молодіжних рад (далі – УАМР). Він створений на основі досвіду УАМР щодо впровадження субгрантингу із посилення спроможності 10 молодіжних рад (далі – МР) в рамках програми «Незламна молодь: молодіжні ради». 

Метою посібника є надати молодіжним радам, ініціативним групам, активістам, молодіжним працівникам і діячам громадського сектору необхідні знання та інструменти, які були сформовані на основі роботи з молодіжними радами-учасницями програми «Незламна молодь: молодіжні ради» протягом року. 

Над ним працювали: Леся Голояд, Володимир Сонько, Анастасія Миколюк, Ірина Кузіна, Аліна Козицька, Тетяна Ненчинська, Максим Бондаренко.

У посібнику висвітлені приклади успішних кейсів десяти молодіжних рад-учасниць програми, а також інструменти для ефективної роботи молодіжних рад, які були сформовані на основі роботи з громадами. 

Посібник містить наступні розділи: 

  • Про програму «Незламна молодь: молодіжні ради».
  • Управління молодіжною радою: від концепції до впровадження.
  • Представництво та діалог: зміцнення зв’язків та участі молодіжної ради з органами місцевого самоврядування та молоддю в громаді.
  • Вплив молодіжної ради на ефективне використання ресурсів для розвитку громади.
  • Додатки і корисні посилання для використання в роботі молодіжних рад.

Зацікавив посібник? Тоді заповнюй коротку форму та отримуй його онлайн-варіант: https://forms.gle/3o5mJQ4b3tQdJ4iz9

Посібник створений у межах програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Міжнародним республіканським інститутом (МРІ).