QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко зустрівся з молодіжними лідерами Олександрії

Кавували, жартували та обговорили майбутні проєкти – так 12 серпня пройшла традиційна зустріч міського голови Сергія Кузьменка та молодіжних лідерів Олександрії. Неформальний захід «Кава з мером» проводять уже третій рік поспіль із нагоди Міжнародного дня молоді.

На території простору «Другий поверх», який на запит молоді створила міська рада спільно з міжнародними партнерами, зібралося понад 30 учасників, аби обговорити найбільш важливі для молоді проєкти та відзначити активістів.

Участь також взяли заступниця міського голови Ірина Чемерис, начальник відділу молоді та спорту Андрій Ярошевський, молодіжні організації та простори.

На сьогодні в Олександрійській громаді активно працюють молодіжні простори «Другий поверх» та «Space Space», молодіжний парламент та новостворена молодіжна рада.

Учасники зустрічі обговорили конкретні проєкти та шляхи їх реалізації, після чого розпочалася неофіційна частина зустрічі з кавою та солодощами.

– Під час зустрічі обговорили найбільш важливі проєкти на майбутнє. Вірю, що саме наша талановита молодь розбудовуватиме місто! Підтримуємо і рухаємось разом, – сказав Сергій Кузьменко