QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Чим наразі живе Олександрія

На черговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 22 квітня, присутні розглянули низку питань, що стосувалися забезпечення діяльності різних галузей міста.
Ухваливши рішення про встановлення опіки над дітьми та нагородження Почесною грамотою Олександрійської міської ради ветерана педагогічної праці Валентину Мартиняк з нагоди її 80-ліття, члени виконкому перейшли до затвердження економічних питань.
Із метою придбання автобусів для КП «Олександрійський транспорт» його керівникові було дано завдання на пошук фінансових установ та пропозицій для укладання договору фінансового лізингу (вид послуг для придбання машин і обладнання, видача обладнання напрокат). Директору необхідно надати обґрунтовані пропозиції по результатах виконання до кінця квітня.
Розглянувши лист ГО «Легкоатлетичний клуб «Олександрія» про зменшення оплати за експлуатаційні витрати користування орендованим приміщенням та з метою сприяння розвитку легкоатлетичного спорту в Олександрії члени виконкому задовольнили прохання громадської організації та не підвищили вартість за експлуатаційні витрати вийнятого приміщення.
Поряд з цим присутні створили і затвердили склад двох комісій: Постійно діючої комісії з питань профілактики та встановлення фактів отруєння бджіл на території нашої громади і спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників.
Наступним рішенням виконком запропонував міській раді затвердити Програму підтримки діяльності Олександрійського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області на 2021-2025 роки.
У квітні-червні поточного року члени виконавчого комітету погодили проведення звітно-виборних зборів квартальних комітетів, які відбуватимуться за затвердженим графіком.
Із метою призначення управителя в багатоквартирних будинках, у яких не створено ОСББ, присутні вирішили призначити КП «Житлогосп», як такого, що переміг у конкурсі, і став управителем багатоквартирних будинків Олександрії. Інформацію про управителя та ціни на послуги можна переглянути тут.
Також із сфери житлово-комунального господарства виконком затвердив акт прийому-передачі багатоповерхівки по вул. В. Сухомлинського, 3А в управління ОСББ «Феміда 3А» та визнав ТОВ «Екотранссервіс-21» переможцем конкурсу на визначення виконавців послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів з території приватної житлової забудови населених пунктів Олександрійської територіального громади за винятком власне самого міста.
Окрім того, присутні розглянули та ухвали ряд інших земельних й архітектурних питань.