QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулося офіційне представлення двох керівників закладів міської ради

29 квітня у НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 9 – спеціалізована школа» відбулося офіційне представлення двох керівників, які будуть опікуватися в місті галузями освіти, спорту та молоддю. Мова йде про начальника управління освіти Олександра Авраменка, який приступив до виконання своїх посадових обов’язків 23 квітня, та Андрія Ярошевського, відсьогодні призначеного на посаду начальника відділу молоді та спорту.
Приємну місію познайомити директорів шкіл, керівників садочків та позашкільних навчальних закладів, а також тренерів спортивних організацій із новими начальниками взяла на себе заступник міського голови Ірина Чемерис.
Виступаючи перед присутніми, вона зазначила, що на нових керівників покладено велику відповідальність, оскільки від них очікують перезавантаження системи та успішних результатів. Побажала їм сили, наснаги, вдалої роботи та гарної команди, аби реалізувати все заплановане.
Новопризначені начальники висловили вдячність за довіру і підтримку, готовність до нових звершень, озвучили найближчі плани розвитку їх управління і відділу.
Нагадаємо, депутати міської ради на черговій сесії прийняли рішення створити управління освіти та відділ молоді і спорту шляхом роз’єднання єдиного управління освіти, молоді та спорту, яке існувало в Олександрії до цього часу. Таке рішення було вмотивоване декількома причинами, одна із яких полягає у прагненні влади приділяти більше уваги спорту та розвитку молодіжного руху в місті, а також реформування освітньої галузі, яке наразі триває в державі.