QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії привітали матерів та батьків-вихователів

13 травня у Палаці урочистих подій відбулося святкування до Дня матері та Дня сім’ї. На захід завітали заступник міського голови Ірина Чемерис та секретар міської ради Вікторія Косяк, матері та дружини загиблих воїнів АТО/ООС і військових, які продовжують нести службу на Сході України, батьки-вихователі в прийомних сім’ях і дитячих будинках сімейного типу та інші причетні до цього свята олександрійці.
Із словами підтримки та подяки до присутніх звернулася, Ірина Чемерис, зазначивши: «Наше свято сьогодні об’єднує дві прекрасні події – День матері та Міжнародний день сім’ї. Бажаю усім мамам сили, здоров’я, благополуччя, натхнення у вихованні дітей. Адже вони – це найдорогоцінніше, що в нас є. Однак, нехай ви також будете скарбом для своїх дітей, незалежно від віку, бо кожна мама неоціненна, як і неоціненна та любов, яку вона дарує своїй дитині».
До вітальних слів заступниці приєдналася і Вікторія Косяк, яка зазначила: «Багатою є та людина, яка має справжню життєву цінність – сім’ю. Це ті рідні люди, які завжди поруч з нами, які завжди нас підтримують, є нашим тилом і нашою опорою, це та міцна скеля, яка загороджує нас від всіх негараздів».
Після щирих привітань відбулися нагородження.
Відповідно до розпорядження Олександрійського міського голови Сергія Кузьменка подяки за активну громадську позицію, участь у суспільно-політичному житті територіальної громади, значний внесок у розвиток підростаючого покоління та з нагоди Дня матері були оголошені:
– матерям та дружинам учасників АТО, які віддали своє життя, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України та продовжують нести військову службу. Це: Алла ГОЛИНСЬКА, Галина КОПИТОВА, Олександра КУЛИГІНА, Тетяна ТАНКОВСЬКА, Мілана ШМАГАЙЛО;
– жінкам, яким присвоєне почесне звання «Мати – героїня»: Світлані ГУЛЬКО, Світлані ОСИЧЕНКО, Ользі РУДЬ;
– багатодітним матерям: Світлані ВІННІЧЕНКО та Танзанії ЄРЖАНОВІЙ.
За активну громадську позицію, участь у суспільно-політичному житті територіальної громади, значний внесок у розвиток підростаючого покоління, вагомий вклад у розвиток сімейних форм виховання та з нагоди Міжнародного дня сім’ї подяки Олександрійського міського голови отримали батьки-вихователі дитячих будинків сімейного типу: Людмила та Олег БУГАЙОВІ, Людмила ВЕЛИКА, Валентина та Олександр ГУЧЕНКИ, Тетяна та Андрій КУЗЬМІНІ, Олена та Олександр ЛИСОВІ, Наталія та Артур МЕТЕЛЬСЬКІ.
Також з нагоди свята подарунки отримали прийомні сім’ї і дитячі будинки сімейного типу.
Творчі номери протягом святкового заходу виконували вокалісти та хореографічні колективи МП «Олександрійський театр».

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.183436703650965/183434160317886/