QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Коледж культури і мистецтв відсвяткував ювілей

15 травня свій 90-літній ювілей святкує Олександрійський фаховий коледж культури та мистецтв. Із нагоди свята в ПК «Світлопільський» відбувся звітний концерт, на який завітали секретар міської ради Вікторія Косяк, заступник міського голови Ірина Чемерис, начальник управління культури і туризму Ольга Переведенцева, керівники районної державної адміністрації та ради, військові, діячі культури та ін. Також серед поважних гостей були голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга, заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Лобанова та директор департаменту культури та туризму облдержадміністрації Уляна Соколенко.
Протягом заходу лунало багато приємних слів на адресу закладу, його творчого колективу і талановитих студентів. Вікторія Косяк, яка також є випускницею коледжу, від імені міського голови Сергія Кузьменка та міської ради привітала заклад з ювілеєм, зазначивши: «90 років – це досить поважна дата, адже за плечима майже сторічний досвід роботи, колосальна спільна справа викладачів, керівництва, талановиті випускники, які сьогодні прославляють наше рідне місто далеко за його межами». Із нагоди свята вона побажала успіхів, наснаги, невичерпної енергії, реалізації усього запланованого і втілення креативних ідей.
Секретар міської ради, як і міське управління культури і туризму та керівництво області, вручила працівникам коледжу нагороди: Почесні грамоти Олександрійської міської ради, Подяки міського голови та квіти.
Після завершення урочистостей, розпочалася святкова програма, під час якої студенти та викладачі закладу культури дарували гостям неймовірні творчі номери, що залишили без винятку під враженням кожного глядача.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.184678103526825/184676363526999/