QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відбувся концерт в рамках Всеукраїнського патріотично-мистецького проєкту «Армія з народом»

Із 2019 року в нашій державі реалізується Всеукраїнський патріотично-мистецький проєкт «Армія з народом». Автор проєкту – Ігор Карпунь з військово-музичного управління Збройних Сил України.
Його мета – через сферу культури і мистецтва продемонструвати єдність Збройних Сил України та цивільного населення, зміцнення авторитету та іміджу Українського війська. Відповідний проєкт передбачає проведення тематичних концертних виступів провідних військово-музичних колективів Збройних Сил України.
У проєкті беруть участь: заслужений академічний ансамбль пісні і танцю ЗСУ, заслужений академічний Зразково-показовий оркестр ЗСУ з м.Києва, військово-музичний центр Сухопутних військ ЗСУ з м.Чернігова, Центр військово-музичного мистецтва Повітряних Сил ЗСУ м.Вінниці, Центр військово-музичного мистецтва Військово-Морських Сил ЗСУ м. Одеси, концертний оркестр Військової академії м. Одеси.
Тож 19 травня у ПК «Світлопільський» відбулась концертна програма. Перед олександрійцями з вокальними і хореографічними номерами виступили військові ансамблі та оркестри, які виконали композиції на патріотичну, військову та народну тематику.
Олександрійські глядачі зустріли гостей дружньою і теплою атмосферою та отримали гарні враження від змістовної концертної програми.
Захід пройшов з дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.187359579925344/187359139925388/