QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Cергій Кузьменко розповів про сюрпризи для олександрійців у День міста

20 травня міський голова Сергій Кузьменко провів брифінг стосовно підготовки до відзначення 275-ї річниці заснування Олександрії.
Під час спілкування з журналістами міський голова повідомив: «У місті ми плануємо організувати гарне свято. 29-30 травня плануються культурно-розважальні події, які готує міська рада. Будуть виступати наші талановиті діти, будуть різні локації, відбудуться спортивні змагання. 30 травня, саме у День народження міста, відбудуться основні події та готуються головні сюрпризи».
Сергій Кузьменко розкрив інтригуючі подробиці – сюрпризи, які у святкові дні очікують на жителів та гостей міста.
Перший з них – це фестиваль вуличної їжі, під час якого містяни зможуть задовольнити гастрономічні смаки блюдами від рестораторів Олександрії та Кропивницького.
Наступний подарунок – безкоштовний політ на повітряній кулі над Олександрією. За інформацією міського голови побачити місто з висоти пташиного польоту протягом 29-30 травня зможе близько 200 людей. Кількість людей невелика, оскільки час роботи повітряної кулі обмежений. Щасливчиків, які отримають безкоштовні запрошення на політ, буде визначено за допомогою конкурсів, що проводитимуться через мережу Фейсбук та в інших форматах.
Також з нагоди свята передбачається відновити добру традицію – Олександрійське пиво. Для того, щоб олександрійці змогли насолодитися напоєм, планується зварити за старим рецептом 3 тисячі літрів крафтового пива, яке буде презентуватися у спеціальних брендових локаціях.
Головним подарунком для гостей і жителів міста стане святковий концерт, на якому виступить зірка української естради – Діма Монатік.
Сергій Кузьменко зазначив, що на сьогодні хронометраж усіх заходів та графік їх проведення напрацьовується та узгоджується з усіма учасниками святкового дійства.
«Всіх жителів та гостей міста запрошую на свято. Будьте активними, будьте ввічливими, поважайте один одного, створіть своїми настроєм справжнє свято, пам’ятайте, що карантин повністю не скасований, тож засоби захисту актуальні і всіх карантинних вимог необхідно дотримуватися», – підкреслив Сергій Кузьменко наприкінці брифінгу.
Повний план заходів до Дня міста буде анонсовано на сайті міської ради та у засобах масової інформації.