QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У цьому році за кошти міського бюджету оздоровлять 64 дитини

Із метою забезпечення якісної підготовки та організованого проведення оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2021 року члени виконавчого комітету на черговому засіданні затвердили кошторис і рекомендації щодо підбору та направлення на оздоровлення малюків. У першу чергу, мова йде про дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки.
Відповідно до даного рішення цьогоріч у червні-серпні за кошти міського бюджету передбачається оздоровити 64 дитини пільгових категорій. Для цього із головного кошторису міста планується виділити 800 тис грн, які будуть направлені на відшкодування повної вартості путівок.
До дитячих закладів оздоровлення направлятимуться діти віком від 7 до 18 років. Відпочиватимуть вони в таборі «Дружба», що неподалік Олександрії, та в оздоровчому центрі «Прибрежний» смт Лазурне Херсонської області. Саме ці установи виграли тендер, який проводило управління соціального захисту населення і згідно з чинним законодавством будуть приймати дітей на оздоровлення.
Кошти, пов’язані з оздоровленням та відпочинком дітей, виділятимуться в межах видатків Олександрійської територіальної громади.